Studievereniging Modus
Studievereniging voor studenten Toegepaste Wiskunde aan de Hogeschool van Amsterdam

Aanmeldformulier tentamenborrel is te vinden onder het aanmeldformulier workshop LaTeX

Aanmelden workshop LaTeX

Ook klaar met dat gepriegel om formules in Word te krijgen? Kom dan naar de LaTeX workshop op donderdag 25 november om 16:00 in lokaal LWB C1.77.
LaTeX is erg handig om wetenschappelijke artikelen in te schijven en kan goed om gaan met wiskundige formules. Kortom, de perfecte software om te gebruiken voor een student Toegepaste Wiskunde. Na een korte introductie kan er geoefend worden aan de hand van een kleine opdracht en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Schrijf je snel in want vol=vol.
Vergeet niet een laptop mee te nemen naar de workshop.

De workshop zal gegeven worden door de vierdejaarsstudenten Ruben Ouwerkerk, Mattheo Mustert en Eva Pellenkoft.

- Leden krijgen deze workshop Gratis.
- Niet-leden betalen €3,- voor de workshop.

Tentamenborrel

Zoals je weet, vindt na elke tentamenweek een borrel plaats. Na een dit drukke eerste blok is iedereen natuurlijk toe aan een drankje onder het genot van heel veel gezelligheid. Wat moet je weten?

- De borrel zal plaatsvinden op dinsdag 16 november van 16:00 tot 20:00 in Café Fest (Wibauthof 1)

- Leden krijgen gratis drankjes

- De aanmelding is gesloten vanwege de aangescherpte maatregelen.