Studievereniging Modus
Studievereniging voor studenten Toegepaste Wiskunde aan de Hogeschool van Amsterdam

Aanmelden Eindejaars Pizza Party

Het einde van het schooljaar is nu toch echt in zicht! Zo'n fijne gebeurtenis kunnen we natuurlijk niet ongevierd laten. Daarom hebben we in samenwerking met de opleiding een eindejaars pizza party georganiseerd. Dit vervangt de eerder aangekondigde barbecue. Deze is om praktische redenen helaas niet van de grond gekomen.

Geniet daarom samen met je studiegenoten en docenten lekker van een koel drankje en pizza in de zon! Dit alles zal plaatsvinden in het Frankendael park in Amsterdam (waar ook de introdagen worden afgesloten). Wij zorgen voor al het eten en drinken! Het allerbeste is nog dat het volledig gratis is! Meldt je dus gauw hieronder aan.

- Het evenement wordt georganiseerd op vrijdag 8 juli (na de laatste hertentamen).
- Je bent welkom vanaf 17:00.
- Het zal plaatvinden in Park Frankendael.
- Het evenement is voor iedereen gratis.
- Je hoeft geen lid te zijn.

Als je je hebt aangemeld, maar je kan uiteindelijk toch niet komen. Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, anders wordt er wel eten en drinken voor je besteld.
Pizza's worden niet uitgedeeld per persoon worden per tafel/groepje neergezet. Geen nood, er zal genoeg pizza en snacks zijn voor iedereen!

Aanmelden Schaaktoernooi

Binnenkort zal er op het vuurtorenplein op de 6e verdieping een schaaktoernooi georganiseerd worden voor alle studenten en docenten van Toegepaste Wiskunde. Lijkt het jou leuk om tegen andere studenten en wellicht docenten te schaken en je intelligentie op de proef te stellen onder het genot van een pilsemannetje of een ander drankje? doe dan vooral mee door je hieronder aan te melden! Niet gevreesd als je weinig schaak ervaring hebt. Het gaat voornamelijk om het plezier! Natuurlijk zijn er wel noemenswaardige prijzen te winnen!

- Het zal gehouden worden op maandag 20 juni
- Inloop en oefenen om 14:45; Beginnen om 15:30.
- Het vind gewoon plaats op het vuurtorenplein.
- Je hoeft geen lid te zijn om mee te doen.