Studievereniging Modus
Studievereniging voor studenten Toegepaste Wiskunde aan de Hogeschool van Amsterdam

Aanmelden Pubquiz

Klaar met saaie borrels in Teamsvergaderingen? Sv Modus komt binnenkort met de HupDePub Pubquiz! In deze pubquiz kan je rondlopen in een online wereld en kan je alleen mensen zien en horen als je personage dicht bij een ander personage staat. Zo creëer je weer een natuurlijke sfeer alsof je in een echt café bent!
Je kan je opgeven met een team (4-5 personen), of je kan je individueel/met een buddy inschrijven waarna wij een team voor je samenstellen.
Meer informatie over het platform vind je hier.

Woensdag 14 april om 20:00
Leden zijn gratis
Niet-leden: €2,95

Schrijf je uiterlijk in vóór 12 april om 16:00!

Aanmelden Presentatiemiddag

Ook nog geen idee wat je na Toegepaste Wiskunde wilt gaan doen? Kom kijken naar de presentatiemiddag op donderdag 15 april om 15:15 uur. Daar worden 4 praatjes gehouden door:

•  Katrin Kostova, Business Analystics;
  •  Rick Bleeker, Kopopleiding leraar wiskunde;
  • Tobias Weier, House of Bèta;
  • Maarten van Meerten en Karima Attrach, Actuarieel instituut.