Studievereniging Modus
Studievereniging voor studenten Toegepaste Wiskunde aan de Hogeschool van Amsterdam

De vereniging

Studievereniging Modus is op 7 februari 2019 officieel opgericht. Jemco Koenis nam begin collegejaar 2018/2019 het initiatief om een studievereniging voor Toegepaste Wiskunde aan de Hogeschool van Amsterdam op te richten. Later sloten Anna Muijs, Amber van der Pol en Eva Pellenkoft aan. Ze hebben hard gewerkt aan het oprichten van de vereniging. Dit was nooit gelukt zonder alle hulp en we willen dan ook graag iedereen bedanken. 

Het doel van Modus is dan ook om de studenten en de docenten van Toegepaste Wiskunde dicht tot elkaar te brengen. Zo hopen wij dat iedereen een zo leuk mogelijke tijd heeft op de opleiding. 

Er worden door het jaar heen leuke activiteiten georganiseerd, waaronder borrels, pubquizen, lezingen en vele andere leuke activiteiten. 

Dus wordt nu lid! 


Aanmelden bestuur

Voor het volgende schooljaar (2022/2023) zijn wij op zoek naar enthousiastelingen die het leuk lijken om in het bestuur te zitten van de studievereniging. Als bestuurslid houdt je je bezig met het organiseren van activiteiten voor studenten en docenten van Toegepaste Wiskunde.

Als je je hiervoor aanmeldt zullen wij contact met je opnemen. Bij aanmelding zit je natuurlijk nog nergens aan vast.
Wij hopen dat er mensen zijn die hier interesse in hebben en we kijken ernaar uit om jullie alle in's en out's van de studievereniging te leren!